fbpx

Om ATAK Nordic

ATAK Nordic er et af landets førende digitale marketingbureauer med speciale i Online Reputation Management. 

ATAK Nordic har eksisteret siden 1997, og direktør og grundlægger, William Atak, var en af de første i Danmark til at se potentialet i Google som marketingkanal. William Atak var samtidig blandt de første til at arbejde med SEO og Online Reputation Management, og bureauet ATAK Nordic har været frontløber på området lige siden. 

Ekspert William Atak optræder ofte i medierne som kommentator, og ATAK Nordics årlige shitstormanalyse er altid genstand for medieomtale. William Atak har tilmed udgivet bogen Glad Kunde Sur Kunde, der deler ud af hans mangeårige indsigt og ekspertviden om Online Reputation Management. 

ATAK Nordic er førende i Danmark når det kommer til Online Reputation Management og alt, hvad der relaterer sig til dette: Håndtering af shitstorm, strategisk arbejde med kundeanmeldelser samt bearbejdelse af dårlig omtale på nettet. 

ATAK Nordics kundeportefølje tæller en lang række virksomheder, private samt offentlige personer i både ind- og udland. ATAK Nordic arbejder ud fra den højeste diskretion og garanterer fuld fortrolighed.  

Kontakt en specialist i dag

Hør mere om, hvad ATAK Nordic kan gøre for dig.